Kerstwens van het bestuur

kerstHet bestuur van ASV GIRAM wenst alle leden en hun familieleden, alle supporters, al onze tegenstanders en iedereen die het voetbal een warm hart toedraagt een gezond en vrolijk Kerstfeest.

Kerstmis, het is altijd hét uitgelezen moment voor reflectie. Wat bracht ons het afgelopen jaar?
Voor ASV GIRAM was 2015 een roerig jaar.

Onze club, de laatste jaren weliswaar stabiel, maar toch een beetje op zijn laatste benen lopend, vierde haar 65-jarig jubileum; voorwaar geen geringe prestatie! Het bestuur had zich voorgenomen om nog een keer groots uit te pakken en aan het eind van het seizoen te stoppen met besturen. Er werd zelfs rekening gehouden om de vereniging in zijn geheel op te heffen, of alleen door te gaan als zaalvereniging.
Het jubileumfeest werd een grote happening. Iedereen die ASV GIRAM een warm hart toedroeg was er. De sfeer was top, de muziek swingend, het buffet zeer smakelijk en de Giram 65-sjaal een onvergetelijke gadget. Ook werd een onvervalst clublied gelanceerd.
Al deze ingrediënten maakten dat de club natuurlijk moest doorgaan, en een aantal Girammers besloten om de club levend te houden en zich kandidaat te stellen voor een nieuw te vormen bestuur. Inmiddels kreeg de zieltogende veldafdeling een enorme boost toen een groep enthousiaste voetballers uit Almere zich aansloot bij ASV GIRAM, waardoor bij de Veteranen 45+ een ongekend brede selectie ontstond. Ook meldde zich een tweede zaalteam en de club was weer vitaler dan ooit. Wel hebben we de nodige tranen moeten plengen toen duidelijk werd dat we van het succesvolle dames-zaalteam afscheid moesten nemen. Bij de dames waren dusdanige personele problemen ontstaan dat er geen volledig team meer op de been te brengen viel. De dames blijven natuurlijk altijd welkom!

Helaas waren er het afgelopen seizoen ook wat mindere momenten.

Ook dit jaar hebben we (onverwacht) afscheid moeten nemen van enkele oud-leden en anderen die ASV GIRAM na stonden. Zij zullen in deze tijden extra gemist worden.

Het nieuwe seizoen (2015-2016) werd dus met hoge verwachtingen begonnen. Helaas werd de club overvallen door een ware blessuretsunami! Wij hopen dat alle spelers er na de winterstop weer in topconditie bij zullen zijn!
Op het veld miste ik af en toe het respect voor de scheidrechters, tegenstandsters en zelfs voor elkaar en zakten we door een ondergrens. We zijn het er allemaal over eens dat dit niet meer mag gebeuren en als bestuur hebben we ook het vertrouwen dat de huidige groep spelers en begeleiders weer helemaal op een lijn zit. Ik ben trots op de wijze waarop een aantal mensen het voortouw heeft genomen en duidelijk heeft laten zien hoe wij ons als ASV GIRAM willen profileren en onze sport willen bedrijven!

Met de blik gericht op een positief 2016 wens ik iedereen nogmaals hele fijne feestdagen!

Namens het bestuur van ASV GIRAM,
Eric van Brummen