Afscheidsrede Cor Stikvoort

cor stikvoortDoor: Cor Stikvoort

Beste Girammers, 

Na een periode van negen jaar is het tijd geworden om het hamertje over te dragen aan iemand anders, toen ik begon als voorzitter was dit uit nood geboren.

Ik werd dan ook overvallen op de ALV of ik deze taak op mij wou nemen, zodat in elk geval het zaalgedeelte van Giram kon blijven door bestaan, nu negen jaar verder bestaan wij nog steeds en floreert de vereniging als nooit te voren.

De veteranen hebben voldoende spelers en blazen nog steeds hun partijtje mee, zaal bestaat nu weer uit twee heren teams en Giram is financieel kerngezond.

Mijn periode als voorzitter is er een geweest van voor en tegenspoed, in deze periode hebben we afscheid moeten nemen van enkele markante Girammers en zijn er periodes geweest dat het bestaan van Giram aan een zijden draadje heeft gehangen maar ook hoogtepunten , diverse zaalkampioenschappen en natuurlijk twee fantastische feesten Giram 60 en 65.

Ik wil dan ook mijn mede bestuursleden bedanken voor de fijne periode welke ik als voorzitter heb gehad en draag dan ook met een gerust hart het stokje over aan Erik en wens hem en zijn medebestuursleden het beste toe en hoop dat we het met zijn allen voor elkaar krijgen om ook nog Giram 70 jaar te zien worden. 

Met vriendelijke groet, 

Cor Stikvoort