In memoriam Marcel Geervliet

MarcelGeervlietOp woensdag 11 oktober is Marcel Geervliet op 51-jarige leeftijd overleden.

Marcel was voorzitter van Sc Buitenveldert van 2008-2013, voorzitter van de jeugdcommissie, coach en (assistent-)trainer van verschillende elftallen maar bovenal: clubman in hart en nieren, lid van het eerste uur.

Marcel was ook de vader van Jordy en Danny, die bij Giram in de zaal hebben gespeeld. Het bestuur van Giram wenst Esther, Jordy, Danny en alle anderen die dicht bij hem stonden veel kracht toe om dit verlies een plek te geven.

Sc Buitenveldert zat in zijn hart en Marcel zat in het DNA van sc Buitenveldert.

Onder zijn leiding ontwikkelde de vereniging zich tot de club die het nu is: ruim 1200 leden, met een grote en succesvolle meisjes- en damesafdeling en een jeugdafdeling die zich met de beste amateurclubs in Nederland kan meten. Maar Marcel betekende veel meer dan dat voor de club. Als geen ander stond hij symbool voor een laagdrempelige, Amsterdamse voetbalvereniging, waar plek is voor iedereen en waar plezier en gezelligheid uiteindelijk boven prestatie gaat.

Wij zijn Marcel zeer dankbaar voor alles wat hij voor Sc Buitenveldert heeft betekend en wensen Esther, Jordy, Danny en familie alle kracht toe met het verwerken van dit grote verlies.

Wij gaan Marcel zeer missen!

De uitvaart vindt aanstaande woensdag om 16:30 uur plaats bij de Nieuwe Ooster aan de Kruislaan 126 in Amsterdam.

Op de club is een condoleance register aanwezig. Condoleren kan ook via dit online condoleance register.Â

Het bestuur van Sc Buitenveldert

Â