Eerste wedstrijdverslag 2015-2016 Zaal 1 en Zaal 2

cor stikvoortDoor: Cor Stikvoort

Beste Girammers,

De bal is weer gaan rollen vol goede moed zijn zaal 1 en 2 aan hun competitie begonnen, beide op de zelfde avond en in dezelfde sporthal.

Zaal 1 beet de spits af en in een spannende wedstrijd welke op en neer ging, maar waar Giram duidelijk de betere partij was kwamen zij wat ongelukkig op achterstand.
Ondanks deze tegenslag blijven zij in hun kansen geloven en voor rust werd de stand gelijkgetrokken, na de wissel bleef Giram de bovenliggende partij maar het missen van kansen brak hun op en vlak voor tijd kwam de tegenpartij op 3-4. Maar dankzij een punter van afstand van Clint in de laatste minuten werd er toch nog een meer dan verdiend punt gepakt.
Ondanks het puntverlies waren de spelers van zaal 1 tevreden met dit resultaat  en het spel biedt perspectief voor de volgende wedstrijden.

Zaal 2 maakte er een spektakel van met een spannend scoreverloop, binnen 10 seconden kwamen zij op een 1-0 voorsprong maar na 2 minuten stonden zij op een 1-2 achterstand, hierna bleef de score lang gelijk opgang en onder luide aanmoedigen van zaal 1 werd Giram steeds sterker en namen zij vlak voor tijd door de vijfde treffer van Nick een 6-5 voorsprong, helaas duurde deze wedstrijd 10 seconden te lang en wist de tegenstander in een wanhoop poging toch nog langszij te komen 6-6.
Ondanks deze teleurstelling zit er genoeg perspectief in dit team en zullen de resultaten als een ieder wat gewend is aan elkaar en aan het spelletje snel verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *