Verslag ASV ARSENAL – ASV GIRAM VETS

interim coachDoor: De interim-coach

ASV Arsenal stond op het programma. Vol zelfvertrouwen, want vorige week gewonnen, trok ASV GIRAM ten strijde. Het team was volledig, tenminste bijna. Vandaag liet de technische staf het afweten. De coach had waarschijnlijk heimelijke contractbesprekingen met een geïnteresseerde partij (die zich niet bij het bestuur gemeld had) en liet zich naar verluidt vollopen in een niet nader te noemen etablissement (want geen sponsorgeld betaald!) Wegens de ontstane situatie moest er last minute een interim-coach worden opgetrommeld om het team naar de volgende victorie te leiden.

Dit bleek helaas een brug te ver. Het team zat niet lekker in de wedstrijd. De meeste persoonlijke duels gingen verloren en ASV GIRAM had geen afdoende antwoord op Arsenals gevarieerde aanvalsspel met steeds andere opkomende middenvelders.

Daarbij maakte de zeer goed leidende scheidsrechter kort na het begin zijn enige fout van de wedstrijd waardoor ASV GIRAM al na een vijftal minuten achter de feiten aanliep. De referee floot op aangeven van de grensrechter NIET voor een bal die ruim over de zijlijn was geweest (de reserve spelers zagen de bal zelfs door het coachvak rollen…) Hierna was het dweilen met de kraan open. Gelukkig speelde Cor een van zijn betere wedstrijden, waardoor de dubbele cijfers vermeden werden. ASV GIRAM wist nog wel de eer te redden door het mooiste doelpunt van de wedstrijd te maken. Een snoeiharde vrije trap van ‘laatsteman-middenvelder-spits’ Berry sloeg in als een granaat boven het hoofd van de verbouwereerde doelman. Eindstand: 7-1.

De wedstrijd leek op een ultiem drama uit te lopen toen het leek dat de bierpomp het begeven had. Zo erg werd het uiteindelijk niet!