Verslag derde en vierde wedstrijd zaal 1

Derde en vierde wedstrijd zaal 1

cor stikvoortDoor: Een toekijkende speler


Vol goede moed togen wij weer naar Purmerend voor onze derde wedstrijd, na het rekken en strekken schoot ik nog een bal op een leeg doel, hierna kon ik direct aan de kant meteen spierblessure, mijn team achterlatend zonder wissel en keeper.
Met de jongste op doel hebben zij zich kranig geweerd en wisten zij hun tegenstander lang bij te blijven, helaas hadden deze een Ronald Koeman kloon in het veld staan welke de maximum snelheid van schieten in de bebouwde kom regelmatig overschreed. Einstand 8-7 in het nadeel van Giram.

Dan de vierde wedstrijd, nu moest het gebeuren tegen een tegenstander van ongeveer gelijke leeftijd en gewicht, Ook de kersverse vader Gerbrand was weer aanwezig en Giram speelde uitstekend maar pech lag weer op de loer, Volmer verstapte zich al vroeg in de wedstrijd en moest verder vanaf de kant toekijken ondanks deze tegenslag nam Giram een 3-0 voorsprong maar door het missen van de vele kansen bleef ZOB in de buurt en in de laatste minuut scoorde zij met een afstand schot , welke ongelukkig van richting werd veranderd.
Hierdoor waren niet alleen de leeftijd en gewicht gelijk maar ook de stand 3-3.
Maar nog steeds een beter begin dan vorig seizoen met zes nederlagen op rij.