Verslag Giram Vets- Arsenal d.d. 31-1

Verslag Giram Vets- Arsenal d.d. 31-1

voorzitter1 (2)Door:  De Coach, Martin van Tilburg

Alles was uitgelegd door de coach. We wisten hoe we moesten  starten. Dus…… niet. Misverstanden alom in de verdediging. Inzet ondermaats, teveel uit elkaar staan etc. 1-0 achter. Steven maakte nog na een mooie pas  gelijk. Daarna weer slecht. Toen kreeg ineens Giram de geest en zette Arsenal vast op de eigen helft. Voetbal zoals voetbal gespeeld moet worden onder de bezielende leiding van Brian.

Helaas resulteerde dat niet in een goal, maar dat zou de 2e helft wel goed komen. 2 schlemielige goals om ons oren.1-3 verloren. Volledig onnodig. Vandaag niet van Arsenal verloren,maar van ons zelf. Eric van Brummen was deze zaterdag de scheidsrechter en iedereen is daar altijd blij mee, omdat hij gewoon een goede scheidsrechter is. Ook die maken weleens foutjes. Wat hij over zich heen kreeg was niet normaal meer en buiten alle proporties. Eric is gelukkig rustig gebleven en heeft de wedstrijd niet gestaakt en is gewoon op het veld blijven staan, even rustig als altijd. Ik heb zeer veel respect voor zijn manier van handelen. Het laatste woord is daar noch niet over gezegd. Van scheidsrechters blijf je af, zowel fysiek als mondeling. Degenen die dat nu nog niet begrijpen, sporen niet en moeten maar stoppen met voetballen, want zij zijn een gevaar voor zichzelf en voor het voetbal in  het algemeen. Na een niet zo sterke start, herstelde Fred zich wonderbaarlijk en ook zijn gebruikelijke gemopper bleef achterwege. Zo wil ik dat graag zien. Fred werd The Man of The Match en moest de hoed dragen!

Alhoewel er meer dan genoeg kwaliteit in dit team zit, kan ik er op een of andere manier niet in slagen om ze naar hun kwaliteit te laten spelen en de ploeg op 1 lijn te krijgen. Niet genoeg overtuigingskracht van mij of onwil van de spelers, ik weet het niet. Ik heb Foppe de Haan gevraagd of hij na de Kerst nog iets te doen heeft.

Hopelijk volgende week beter!