Verslag GIRAM Vets-Overamstel d.d. 10-10-2015

Verslag GIRAM Vets-Overamstel d.d. 10-10-2015

voorzitter1 (2)

Door: De Coach, Martin van Tilburg

Dit keer spelers genoeg. Dat werd dus een zware wisselklus voor de coach. Eric van Brummen nam zijn fluit weer eens ter hand en floot zoals altijd een prima wedstrijd. Guido was de “Sjaak” en ging na overleg op goal staan. De coach toverde een prima opstelling uit de hoed en Giram bleek uit op revanche op zichzelf na een paar mindere wedstrijden. Alles klopte en de 2 spitsen waren niet af te stoppen, maar ook de rest van Giram niet. Zag het team alles uitvoeren wat ze in de andere wedstrijden juist niet deden. Het schoof in en uit elkaar  als een harmonica, kantelde van links naar rechts en de backs voerden het “knijpen” ook nog uit en we hadden een geweldige inval keeper op goal staan.

Giram overklaste de tegenstander en de ene goal was nog mooier dan de andere. De combinaties waren niet van de lucht. Ralph en Mo waren in topvorm, met mooie combinaties en goals als resultaat. Dit kan natuurlijk alleen maar,als de rest van het team ook functioneert en dat deed het.

1 goal wil ik eruit lichten. Een prima voorzet op Mo en met een geweldige omhaal ramde hij hem in de goal. Ere Divisie niveau. Schandalig mooi. Maar het was ook een afspiegeling van hoe deze middag het hele team speelde. Steven en Arnout pikte ook hun goaltje mee. Die van Steven was wel grappig. Uithaal met rechts, werd gepareerd door de keeper,dan maar nog iets harder met links: Goal !!

Mooi en leuk om te zien.

Man of the Match: Guido.  Schitterend reflexen van hem gezien en in de gang naar de kleedkamer ontving hij terecht applaus van zijn mede spelers.

Volgende week naar Weesp een thuiswedstrijd voor de Coach. Om 11.00 uur eet bij hem het hele team een broodje “Tevredenheid”