Verslag Kadoelen-Giram Vets d.d. 3-10-2015

Verslag Kadoelen-Giram Vets d.d. 3-10-2015

voorzitter1 (2)Door: De Coach, Martin van Tilburg

Wisten vorige week al niet waar we de spelers vandaan moesten halen, nu was het nog dramatischer. 3 keepers, geen 1 beschikbaar en daarnaast heel veel zwak, ziek en/of misselijke spelers. Enfin we hadden er precies 11 en Brian zou wat later komen. Even een voorgesprekje in de kleedkamer en wie kwam er net zo als altijd te laat binnenlopen? Onze grote vriend Dick Bakker. Ja hij kon misschien ook nog wel even meedoen, ondanks zijn pijnlijke rug. Dus 2 wissels. Ik had mijn spullen meegenomen en gedreigd ook het veld in te komen in geval van nood en dat was genoeg reden voor de spelers om niet geblesseerd te raken.

kadoelen Ik geloofde me ogen niet. Wat afgesproken was, werd ook uitgevoerd en we speelden een prima wedstrijd en vooral op de helft van de tegenstander. Ernst had zich opgeofferd (wie anders) en was op goal gaan staan en beleefde een vrije middag. Lekker nog even nabruinen onder de lat. Giram kreeg legio opgelegde kansen,  maar ja,  je hebt van die dagen dat ze er gewoon niet in willen. Bovendien pakte de keeper van Kadoelen de onmogelijkste ballen. Ik geloof dat Kadoelen ook nog 1 hele kans kreeg. Uiteindelijk was Mo het zat en schoot de 0-1 erin. Het had zeker 0-7 kunnen staan,  maar een kniesoor die daar op let en we gingen met 0-1 rusten. Na de thee sprak de scheidsrechter ons toe.

De tegenstander had wat geblesseerden in de kleedkamer achter gelaten en of er niet een paar hele jonge Afrikaanse boys bij ze mochten mee spelen. We hadden dan gewonnen en de 2e helft werd op vriendschappelijke basis uitgespeeld. Een prima voorstel en het werd door ons geaccepteerd. We kregen het even moeilijk,  maar daarna herpakten we ons snel en schoten  nog een aantal goals binnen. Lekker voor het zelfvertrouwen van de beide spitsen Mo en Marc. Prima middag gehad op naar de volgende overwinning. Ernst bedankt.

Man of the Match: Peter Petiet.