Verslag Weesp/Muiden-Giram Vets d.d.17-10-2015

Verslag Weesp/Muiden-Giram Vets d.d.17-10-2015

voorzitter1 (2)

Door: De Coach, Martin van Tilburg

 

We begonnen met 1 minuut stilte uit respect voor mijn broer, die de dag ervoor was overleden. Giram overdreef dat een beetje en bleef voetballend wel een half uur stil. Voordat men erachter gekomen was, dat er wel een hele snelle en goede voetballende spits bij de tegenstander in het veld stond was het al 2-0. En dan had Cor al 2 zekere goals uit zijn doel geranseld. Dit had hem zoveel inspanning gekost dat hij geblesseerd het veld moest verlaten. Guido was weer de pineut en ging op goal. Die deed zijn uiterste best maar moest ook de 3-0 toestaan, toen een speler van zijn eigen ploeg even wilde uittesten, hoe goed hij nu eigenlijk wel was. Toen werd Giram eindelijk wakker en zag ik het echte Giram weer aan het werk. 15 minuten lang werd de tegenstander onder druk gezet en van het kassie naar de muur gestuurd, maar ondanks een aantal kansen…. geen goal.

Tijdens de rust elkaar eens goed in de ogen gekeken en Giram begon fris en fruitig aan de 2e helft. Ik had er alle vertrouwen in dat het nog goed zou komen, maar……even niet goed opgelet en we kwamen met 4-0 achter. Toch ging Giram door en knokte zich helemaal leeg. Helaas resulteerde dat maar in 1 goal. En ook Guido zakte op goal van ellende door zijn hoeven en moest zich laten vervangen door Martin. Jammer ik had mijzelf en mijn broer een winstpartij gegund.

Man of the Match: Brian voor zijn super instelling. Niet lullen maar poetsen. Na afloop nog even na zitten praten over mijn broer. Bedankt voor alle steun en omhelzingen die ik heb mogen ontvangen. Jullie zijn goeie gasten.

Guido: beterschap